onsdag 15. oktober 2008

StreetAngels, kos og sol =)

Barna etter de fikk gaver!
Òla :O)
En liten oppdatering fra sist!
Forje uke begynte vi m første eksamen. Den går ut på at vi først skl være et par dager ute i feltet, intervjue organisasjonsledern, skrive intervjuguide og til slutt lage en oppgave på det hele! Så forje uke var vi v Dona Aurora og besøkte organisasjonen Street Angels. Ei dame fra Canada som har startet i et lite lokalsamfunn på 2000 fattige mennesker. Det var utorlig gøy og bra å oppleve og se dette. De har kommet en lang vei m hjelpa men har mye igjen! Så denne uka her går på å skrive selve oppgava som skl inn på 5 sider (som er ingenting). Gruppa våres har kommet ganske langt og gleder oss til å levere oppg på tirsdag og ha framføring fredagen etter. Det skal bli godt :D Så det er stor sett det som skjer disse dagene. Men trengte litt annet å tenke på i går så da dro vi til gamlebyen Pelorinho og dansa Samba og drakk caperiña;)
Lrs i helga, bortsettfra 3 dager m uplanlagt fyll, hadde vi volleyturnering på lørdag =) Det var sykt gøy,men jeg og Lida tapte våres første kamp så fikk ik spille mer.. Men var en ledig bane som vi samla oss på vi som ble slått ut, så vi koste oss =) Elsker beach <3>

Søndagen dro vi tilbake til Dona Aurora! Vi fikk nemlig lov til å være m på barnas dag. En gang i året samler de alle barna i lokalsamfunnet. Da får de god mat, drikke og en gave hver. Vi trudde at barna sku stråle av glede og være takknemlige, men sånn var det ik. Det var jo så klar flertall som ble kjempe glade. Men fortsatt mange som bare tok maten som om det sku være en selvfølge og åpna gava og ble skikkelig misfornøyd. Men det var gøy å være m å få vært litt m disse barna =) Vi koste oss i varmen!
Håper alle har det bra og at dere koser dere m det dere gjør =)
Tchau <3

Vinnerne av beach turneringa :D

Chris og Sverre!

Ingen kommentarer: