tirsdag 30. september 2008

Klassetur til Imbassai <3


Onsdag den 24 sept dro ISA klassen til Imbassai, det er en liten idyllisk tettby ca 2 timer utenfor Salvador. Vi lå på Aracàs Pousada, med to apekatter som husdyr. Utrolig kos og ik minst et stille sted. Vi merka nå hvor bråkete det er i byen Salvador! Så det var deilig å være borte og slappe helt ta i 5 dager=)
Imbassai er et stort prosjekt som de har begynt å jobbe m for 4 år siden. De skal lage en turist by ut av denne lille kose byen. Det er litt synd men blir bra for de som bor der. Prosjektene går ut på å få folk som jobber i nærområdet til å jobbe i byen i stedenfor at folk skl komme fra Salvador! De turistene som kommer skal også kunne benytte seg av tjenestene til folka i byen (som såpe, mat, og håndlagde ting). Dette er bare en liten del av det dem jobber med! Så vi har lyst til å dra tilbake om ca 5 år å se all forandringen. For det kommer til å skje en hel haug!
Lrs denne langhelga har vi slappet ta, fått masasje, spist sinnsykt god mat, sola oss og tatt noen øl =) Men var deilig å komme tilbake til Oceanico og være m de sporty idrettsfolka igjen =)
Lrs denne uka skjer det ik alt for mye, bortsett fra mye skole og volleyballspilling;) Beachturnering på lørdag, så da skl jeg og Marte rule ;) Det blir gøy!
Bilder av turen blir sendt på en slide rett over =)
Hugs and kisses <3

Ingen kommentarer: